5 mei 2020

ISO-17100-certificaat voor Oehmen & Reitsma

uitgebreid met juridische vertalingen

U heeft lange tijd niets van ons gehoord. Maar u kunt gerust zijn: we hebben niet stilgezeten. Terwijl het openbare leven en de economie op een laag pitje brandden, waren wij hard aan het werk om onze hercertificering voor te bereiden. Het resultaat mag er zijn: na een succesvolle audit konden wij onlangs twee gloednieuwe certificaten aan de muur van ons kantoor hangen. En het mooiste van alles: we konden onze ISO-17100-certificering met het nieuwe vakgebied recht uitbreiden.

 

Voor juridische vertalingen werken we al enige tijd samen met twee competente collega’s met de passende kwalificaties. Een logische volgende stap was om dit nu te laten bezegelen met een nieuw ISO-17100-certificaat met de vakgebieden recht en techniek.

 

Zo’n ISO-17100-certificaat is een bewijs dat we als vertaaldienstverlener conform de eisen van de gelijknamige internationale norm werken. Dit biedt onze klanten meer kwaliteit en zekerheid: dankzij onder andere gekwalificeerd personeel, transparante en gestructureerde processen en hoge eisen aan gegevensveiligheid en privacybescherming.

 

Misschien is het u al opgevallen: onze website heeft een fonkelnieuw design. De site is gebruiksvriendelijker en er zijn nieuwe functies ingebouwd. Laat ons weten wat u ervan vindt, wij horen graag van u.

Terug naar het overzicht