Foto: Peter Oehmen

Oehmen & Reitsma wenst u fijne kerstdagen

door | 21. december 2017 | Koffie?

2017: Positieve ontwikkeling

Ons oprichtingsjaar 2017 was een enerverend jaar met veel boeiende en leerzame momenten en mooie successen. Al lang voor de eigenlijke oprichting van Oehmen & Reitsma begonnen de eerste verkennende gesprekken. Vervolgens werkten we een businessplan uit. En na talloze gesprekken met webdesigners, advocaten, notarissen, belastingadviseurs was het in oktober dan eindelijk zover en konden we de eerste opdrachten via ons nieuwe bedrijf afwikkelen.
Inmiddels draait Oehmen & Reitsma, vertalersteam voor duurzame technologie en duurzaam bouwen, op volle toeren. Het eerste kwartaal verliep boven verwachting met een mooie omzet en een gezonde groei. Genoeg reden om onszelf een klein schouderklopje te geven.

2018: ISO 17100-certificering

Of 2018 een rustiger jaar wordt, valt te betwijfelen. De eerste opdrachten voor het nieuwe jaar zijn al binnen en staan ingepland. Bovendien staat op onze agenda sinds kort een nieuw, groot onderwerp: de certificering volgens de ISO 17100-norm. De ISO 17100 is de internationale norm voor aanbieders van vertaaldiensten en speelt in de industrie een belangrijke rol. Met deze certificering zetten we in 2018 een grote stap naar nog meer professionalisering. Hiermee kunnen we onze klanten straks nog meer kwaliteit en zekerheid en nog betere Duitse vertalingen bieden.

Maar voor het zover is, is er nog veel te doen. En nu genieten we eerst samen met onze gezinnen van de feestdagen. Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Peter Oehmen

Peter Oehmen

Aan de Nederrijn geboren noorderling, woonachtig in hartje Berlijn. Technisch vertaler voor Nederlands en Duits. Ik help mijn klanten erbij, duurzaam succesvol op de Duitse markt te communiceren.

Erfahrungen & Bewertungen zu Oehmen & Reitsma, Übersetzer Partnerschaft