Colofon

Gegevens volgens §5 TMG (Telemediengesetz):

Oehmen & Reitsma, Übersetzer Partnerschaft
Schönhauser Allee 59
10437 Berlin
 

Vertegenwoordigd door:

Peter Oehmen
Jan Reitsma
 

Contactgegevens:

Telefoon: +49 (0)30 767319400
E-mail:
 

Handelsregister:

Geregistreerd in het Partnerschaftsregister.
Kantongerecht Berlin-Charlottenburg
Registernummer: PR 1215 B
BTW-nummer volgens §27a Umsatzsteuergesetz: DE313684929
 

Informatie over beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

Naam en zetel van de verzekeraar:
Haftpflichtkasse Darmstadt
Darmstädter Ring 103
Postfach 1164
64373 Roßdorf
Geldigheid van de verzekering: wereldwijd
 

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens §55 sectie 2 RStV (Rundfunkstaatsvertrag):

Peter Oehmen, Jan Reitsma
Schönhauser Allee 59
10437 Berlin
 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij in overeenstemming met §7 sectie 1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht de doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of onderzoek te doen naar omstandigheden die duiden op illegale activiteiten.
 
Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten worden hierdoor niet beïnvloed. De aansprakelijkheid hiervoor is echter pas mogelijk vanaf het moment van het bekend worden van een concrete schending van het recht.
Bij het bekend worden van dergelijke schendingen van het recht zullen wij deze inhoud zo snel mogelijk verwijderen.
 

Aansprakelijkheid voor links

Deze website bevat links naar externe websites waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud ook geen verantwoordelijkheid accepteren. Voor de inhoud van gekoppelde pagina’s is altijd de aanbieder of exploitant van de betreffende website verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s zijn op het moment van koppeling op eventuele wetsovertredingen gecontroleerd. Op het moment van het koppelen was er geen illegale inhoud waarneembaar.
 
Een permanente inhoudelijke controle van de gekoppelde pagina’s is echter zonder een concrete indicatie van een schending van het recht niet redelijk. Bij het bekend worden van schendingen van het recht zullen wij dergelijke links zo snel mogelijk verwijderen.
 

Auteursrecht

Als de inhoud op deze website niet door de exploitant is gemaakt, dan worden de auteursrechten van derden gehandhaafd. In het bijzonder worden bijdragen van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht vaststellen, dan vragen wij u dit aan ons te melden. Bij het bekend worden van schendingen van het recht zullen wij dergelijke inhoud zo snel mogelijk verwijderen.